Tilbage til forsiden

Pssst... Siden er stadig under opbygning!  

20.12.2011

 Rundering af skjul!

 
Så blev det alligevel til et par videoer mere i aftes. Der kunne naturligvis godt ønskes lidt mere sol på træningspladsen i Skive, men mon ikke den lille sorte skid alligevel kan anes på de to film der er tilføjet. "Rundering af skjul" og "Plads under gang".
 

 

19.12.2011

 December - tid til en genstand, eller to!

 
Selvom december måned ikke just byder på meget fritid for Trine, er der alligevel blevet tid til lidt prime-time med Haps. Vi satser på at der snart kommer mere video af diverse små indlæringsmomenter. I første omgang er der dog kun blevet optaget lidt "baggangs-træning" med opstart af genstande uden for sporet. Videoen er lagt ind under kategori A på videosiden.
 

 

04.12.2011

 Den første lille træningsvideo!

 
Haps er nu 9 uger gammel og har boet her en uge. Udover at være fuld af skarnsstreger, som sådan en størrelse skal være, har han også været en del med rundt. Således er hans verden ikke kun begrænset til vores lille hus. Han tager udfordringerne med oprejst hale.
Trine har så småt været igang med klikkeren. Vi har optaget lidt video med "indlæring af Grundstilling". Find den via Videoarkivet i menuen øverst.
 

 

27.11.2011

 Haps 1.0 er installeret!

 
Så er den længe ventede Haps hentet ved kennel Kakestto i Lem og monteret her på Tingvej - og så på en meget mørk og stormfuld november aften!
Første møde med husets sort/hvide beboere, er forløbet vel og han har allerede (næsten) fundet ud af at kende forskel på den gamle sure og den unge sjove! Vi glæder os sindsygt til at følge hans opvækst og komme igang med træningen...